Print pagina

Een bezoek aan wijngoed Zilver Cruys

Wat mag U verwachten?

Een wijngoed in Vlaanderen? Is dit mogelijk? Maar hier zijn toch geen hellingen? En is die grond hier wel geschikt? Is er genoeg zon? Regent het niet te veel? Vlaamse wijn, dat kan toch niet goed zijn?

Al deze vragen en vele meer worden beantwoord.

Voor een volledig bezoek met rondleiding hou je rekening met een duurtijd van ongeveer anderhalf tot twee uur.

Vooreerst krijgt U een rondleiding in de wijngaarden, waarbij het moeilijke maar passionele werk van de wijnbouwer wordt toegelicht. Ook wordt de boeiende lokale geschiedenis niet vergeten, en worden enkele straffe verhalen verteld.

Daarna volgt het bezoek aan de wijnmakerij. Verschillende productieprocessen worden toegelicht, je leert er enkele weetjes over diverse wijnsoorten en enkele kneepjes van het vak.: je krijgt een andere kijk op wijn, zeker weten!

Proeven!

Een degustatie kan niet uitblijven. Deze wordt in de degustatieruimte gegeven met prachtig zicht op de wijngaarden.

Filip - de wijnboer - neemt u mee op verkenningstocht. U bent gegarandeerd verrast!

U krijgt twee wijnen te proeven. Een witte stille wijn en onze befaamde Wipers Time, druif- en perenlikeur. Dit voor amper €5 per persoon. U kan uw degustatie uitbreiden met onze schuimwijnen: de Wipers Brut en de alom geprezen Wipers Poppy wine , dit voor amper €2 (twee) extra per persoon.

Uiteraard is het ook mogelijk nadien de geproefde wijnen op het domein aan te schaffen. Wij hebben geen exclusieve verdelers.

Praktisch

Een bezoek met rondleiding kan reeds vanaf 8 personen. We hebben zitcapaciteit tot 50 mensen. U vindt ons langs de weg Ieper—Diksmuide N369 km-paal 7.6. Er is ruime parkeergelegenheid op het domein.

Een bezoek kan om praktische redenen enkel op afspraak, respecteer a.u.b. uw aankomst uur om geen conflicten te hebben met eventuele andere bezoekers en voorzie eventueel stevig schoeisel voor de wandeling in de wijngaarden.

Nog vragen? Vuur maar af.
info@zilvercruys.be of 0484/296.333 (Filip)

Eens iets anders, budgetvriendelijk en educatief voor iedereen.

Alvast uitkijkend naar uw bezoek.

Brochure downloaden (PDF, 576KB)


Je kan de brochure "Een bezoek aan wijngoed Zilver Cruys" downloaden in het Nederlands.


Nederlands (België)Nederlands (NL)

Nederlands

Contacteer ons

Tel: +32 484 / 296 333

E-mail: info@zilvercruys.be

Wijngoed Zilver Cruys
Diksmuidseweg 530
8904 Boezinge, België
Toon op een kaart